Subscribe to our mailing list

* indicates required
Close

Vivamondo valjer att samarbeta med Dibs

feb 11, 2011   //   by admin   //   About Vivamondo, Inloggning, Investor Relations, News, Partners, Press  //  Kommentarer inaktiverade för Vivamondo valjer att samarbeta med Dibs

Vivamondo har valt att samarbete med Dibs som leverantör av betalväxel för säkra kortbetalningar. Läs mer om Dibs här

DIBS är Nordens ledande oberoende leverantör av betalningslösningar för handel på Internet. Bolaget grundades 1998 och har lett utvecklingen sedan starten av den kommersiella e-handeln. Genom ett samgående mellan svenska DebiTech AB och danska DIBS A/S bildades DIBS Payment Services AB sommaren 2006.

DIBS har utvecklat betaltjänster sedan e-handelsmarknaden startade, och har bred och omfattande erfarenhet att erbjuda kunden en lösning anpassad efter marknadens krav. DIBS Payment Services är ett företag i tillväxt och lösningarna blir konstant vidareutvecklade och förbättrade i takt med kundens önskemål och behov.

Comments are closed.

Annons

UA-21407361-1