Subscribe to our mailing list

* indicates required
Close

Vivamondo samarbetar med Ciao i Sverige

feb 25, 2011   //   by admin   //   News  //  No Comments

Vivamondo har valt att samarbeta med prisagenten Ciao i Sverige. Samarbetet innebär att hela Vivamondo’s sortiment kommer att listas i Ciao.se.

Kort om Ciao

Ciao är ett ”Internet community” med flera miljoner användare, som granskar och recenserar miljoner olika produkter och services till förmån för alla konsumenter. Ciao erbjuder helt gratis konsumenterna på de största marknaderna i västra Europa denna tjänst på deras respektive lokala språk. Ciao kombinerar opartiska konsumentutlåtanden och uppdaterad prisinformation från hundratals Internetbutiker och utgör på så sätt den mest omfattande källan till konsumentinformation på Internet. Som ett bevis på Ciaos framgångar besöker mer än 10 miljoner konsumenter Ciaos sidor varje månad, vilket gör Ciao till en av de största shoppingportalerna i Europa.

Leave a comment

Annons

UA-21407361-1